marți, 7 aprilie 2015

5 Jucarii ideale pentru cadoul de Paste

Pastele se apropie cu pasi repezi, astfel ca iepurasul isi pregateste deja cosuletul cu bunatati si jucarii pentru copii! Cumpararea cele mai potrivite jucarii poate fi o reala provocare daca nu stiti unde sa le gasiti si mai ales daca trebuie sa alergati prin magazine aglomerate.

Pentru a fi sigur ca jucariile alese vor fi pe gustul celui mic, iata cateva dintre cele mai tari minunatii lansate anul acesta:

1. Set bucatarie Barbie.


Bucataria Barbie include toate accesoriile de care ai nevoie: facalet, spatula, forme prajituri, cana, farfurie, vas, aparat pentru umplut prajiturile cu crema (un total de 17 accesorii incluse).
Designul este apropiat de o bucatarie reala.

Inaltimea bucatariei este de 80 cm.
Dimensiuni produs: 46 x 28 x 80 cm.
Dimensiuni cutie: 60 x 17 x 71 cm
Greutate: 3,3 kg.

Varsta recomandata: peste 3 ani.

2. Robo Fish


Robofish Pestisor este un peste colorat si inteligent, dragut si pasnic neatacandu-i pe ceilalti, dimpotriva el fiind foarte inofensiv dar inteligent in acelasi timp. Pestisorul este o jucarie recoamandata pentru copii cu varsta peste 3 ani.

Jucarie Robofish Pestisor contine:
peste Robofish
are o dimensiune de aproximativ 8 cm
se activeaza cand intra in contact cu apa
are 5 directii de inot: sus, jos, stanga, dreapta si inainte
are aspect realistic
coada din silicon
100% impermeabil
functioneaza cu 2 baterii A76 sau LR44

pestele vine cu 2 baterii conectate si inca 2 bonus

3. Papusa Maia


Papusa Maia Inoata Micuta Maia stie sa inoate cu adevarat miscand din brate si din picioare! Ea adora sa se balaceasca si sa se joace in apa alaturi de tine! Caracteristici:
- Maia spune Mama si Dada daca ape?i pe pieptul ei.
- Papusa va face miscari de inot cand o bagi in apa!.

- Cand o scoti din apa tremura si stranuta. Maia are senzori si reactioneaza in momentul in care este in apa fara sa fie pornita de la buton. Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AA.

4. Catelusul Toto Fluierici 


Samby este splendidul Saint Bernard ce se comporta ca un caine adevarat. Daca il vei mangaia, acesta iti va raspunde cu dragoste, miscandu-si capul, coada si urechile. Atunci cand vrea sa mearga la plimbare, trebuie sa-i pui hamul si lesa iar Samby se va bucura nespus. Catelul Samby asculta fluieratul tau mergand in urma ta. Roade osul si se bucura. Este un adevarat prieten fidel si inteligent! O jucarie adorabila pe care copiii pur si simplu o iubesc!!!

Caracteristici:
- Este dotat cu un total de 4 functii
- Functie de mers/plimbare la chemare cu fluierul
- Functie de ros os
- Functie de latrat/dat din cap si coada
- Functie de raspuns mangaiere 2 zone (cap si corp, pe partea laterala)
- Pachetul include: Catel Samby, lesa, ham plimbare, fluier special Samby, os special Samby

Dimensiuni: 32,5 x 35 x 17 cm
Baterii: 3 baterii C (bateriile nu sunt incluse)

Greutate: 1,5 Kg

5. Lego City


Urmăreşte răufăcătorul în viteză cu Chase McCain !

Porneşte într-o cursă de mare viteză pe străzile din LEGO City atunci când hoţul fuge cu maşina sa sport super-rapidă ! Cu siguranţă nu va ajunge departe cu banii furaţi când Chase McCain este la datorie ! Urmăreşte-l cu vehiculul poliţiei de elită şi cu motocicleta poliţiei de elită ! Apoi ia-o pe scurtătură pentru a bloca drumul cu banda de piroane ce sfâşie anvelopele, care-l va opri pe răufăcătorul aflat pe fugă. Include un cod unic pentru a debloca misiuni şi vehicule speciale în jocul video LEGO City Undercover. Include 3 minifigurine LEGO City: Chase McCain, un hoţ şi un motociclist al poliţiei de elită cu cătuşe.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu